Fussimanya (Tavernoles), 19 de Desembre de 2010.
Fent honor al seu nom, els Vastards van arribar 30min tard a l'entrega de premis de la Challenge 10x10K de la temportada 2010. La cerimònia va tenir lloc en un dels salons mes elegants del Restaurant Fussimanya, a la bonica localitat de Tavernoles.
Com a preambul de la celebració, alguns Vastards correren uns 21,096m per fer boca de cara a l’excel.lent degustació de plats típics de la zona: embotits casolans, pa amb tomàquet, amanides de l’horta, carn abundant i allioli per lubricar l’esòfag….i molta aigua.
La ceremonia, molt d’acord amb els temps de crisi que estem patint, va ser curta i modesta, pero molt emotiva i tothom va rebre el premi merescut després d’un any intens ple d’atletisme, mitjanes, entrenaments, radiosalil, malles, imperdibles, i bosses del corredor.
El President va oficiar l’entrega de premis, amb 3 gats d’Or per a les posicions d’honor, altres animalons per a les posicions posteriors (4rt, 5è i 6è ), així com tambe una cullera de fusta feta a mà per un Mestre Artesà de la zona per l’últim classificat.
Al final, focs artificals al sortir del restaurant patrocinats per Tabacalera española i retorn a casa feliç i segur per tots.
Fent honor al seu nom, els Vastards van arribar 30min tard a l'entrega de premis de la Challenge 10x10K de la temportada 2010. La cerimònia va tenir lloc en un dels salons mes elegants del Restaurant Fussimanya, a la bonica localitat de Tavernoles.
Com a preambul de la celebració, alguns Vastards correren uns 21,096m per fer boca de cara a l’excel.lent degustació de plats típics de la zona: embotits casolans, pa amb tomàquet, amanides de l’horta, carn abundant i allioli per lubricar l’esòfag….i molta aigua.
La ceremonia, molt d’acord amb els temps de crisi que estem patint, va ser curta i modesta, pero molt emotiva i tothom va rebre el premi merescut després d’un any intens ple d’atletisme, mitjanes, entrenaments, radiosalil, malles, imperdibles, i bosses del corredor.
El President va oficiar l’entrega de premis, amb 3 gats d’Or per a les posicions d’honor, altres animalons per a les posicions posteriors (4rt, 5è i 6è ), així com tambe una cullera de fusta feta a mà per un Mestre Artesà de la zona per l’últim classificat.
Al final, focs artificals al sortir del restaurant patrocinats per Tabacalera española i retorn a casa feliç i segur per tots.

Gran restaurant, no se si adequat pels runners pocs carbohidrats, però carn a la brasa a dojo i uns profiterols XL pel O'Morell... només 3 però gegants...
ResponElimina